"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Silahlı şahıs eczaneyi soydu

22 Şubat 2016, Pazartesi 09:32
İstanbul, Sultangazi'deki bir nöbetçi eczane, kar maskeli ve silahlı şahıs tarafından soyuldu. Kimliği belirsiz soyguncu, kasada bulunan bin lirayı alarak kayıplara karıştı.

Olay, saat 03.00 sıralarında, 75.yıl Mahallesi 1316. Sokak'ta bulunan bir eczanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, nöbetçi Nilgün Eczanesi'ne kar maskeli ve silahlı bir kişi girdi. İçeride çalışan kişileri etkisiz hale getiren soyguncu, kasada bulanan yaklaşık bin lirayı alarak kayıplara karıştı. İş yeri çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine zırhlı araçlı polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri önce uzun namlulu silahları ile çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri de iş yerine girerek delil toplama çalışması yaptı. Polis ekipleri kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Etiketler: sultangazi, soygun, eczane
Okunma Sayısı: 1305
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı