"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Skandalı açığa çıkarmışlardı

23 Ocak 2022, Pazar
Türkiye’den Almanya’ya ‘insan kaçırma’ yolu olarak kullanılan gri pasaport skandalı ortaya çıkmadan önce Başkonsolos’u uyaran Muavin Konsolos Mehmet Fidan ve Muavin Konsolos Güler Fidan, görev yaptıkları Hannover Başkonsolosluğu’na alınmadı.

“Eşim insan kaçakçılığınını ortaya çıkardı diye mi böyle” diye soran Mehmet Fidan, “Yani devletin ve kurumlarımızın hali” tepkisini gösterdi. Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinden gri pasaport verilerek Hannover’e gönderilen kişilerden şüphelenip Ankara’ya bildirilen Mehmet Fidan ve Güler Fidan merkeze geri çağrılma kararı sonrası gittikleri konsolosluktan içeri alınmadı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1927
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı