"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Sosyal medyada, internette şurada, burada...''

14 Mayıs 2017, Pazar 09:15
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Konya'da tarihi Kapı Camii'nde sabah namazını kıldırdı.

Cemaate vaaz veren Görmez, gençlere, sosyal medyada beyinlerini teslim alacak her türlü görüntü, söz ve yazılardan uzak durmalarını öğütledi.

'Sabah namazı buluşması' kapsamında Konya'ya gelen Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, tarihi Kapı Camii'nde cemaate namaz kıldırıp dua ettirdi.

Sabah namazının önemine dikkat çeken Görmez, özellikle gençlere seslenerek şunları söyledi:

"140 karakterlik lüzumsuz sözlerden, ifade ve yazılardan uzak durun. Sosyal medyada, internette şurada, burada sizi, kalbinizi, yüreğinizi işgal edecek olan, beyninizi teslim alacak olan her türlü görüntü, lüzumsuz söz ve yazıdan uzak durun. Ta ki dünyanızı cennete dönüştürebilesiniz. Ta ki kalbinizi kimse gelip sizi cep telefonu marifetiyle işgal etmeye kalkışmasın. Ta ki cep telefonu marifetiyle aklınızı, ruhunuzu kimse teslim almasın."

Okumak için tıklayınız:

2 bin gençle sabah namazı...

En kötü unutkanlık...

DHA

Etiketler: mehmet görmez
Okunma Sayısı: 2635
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı