"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Stoltenberg'den 'Türkiye' açıklaması

19 Mayıs 2022, Perşembe 16:57
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Finlandiya ve İsveç'in ittifaka üyelik sürecine dair açıklamasında, Türkiye'nin endişelerini dikkate aldıklarını söyledi.

Stoltenberg, Danimarka Başbakanı ile düzenlediği ortak basın toplantısında konuştu. 

Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya katılımı konusunda bir karara varacaklarından emin olduklarını vurgulayan Stoltenberg, "NATO içerisinde anlaşmazlık olması beklenmedik bir durum değil, çözüm buluruz." ifadesini kullandı.

"Rusya hedefine ulaşamayacak" mesajı

NATO Genel Sekreteri ayrıca, Rusya'nın Ukrayna'daki stratejik hedeflerine ulaşamayacağını belirterek, savaşın uzun sürebileceğini ve buna hazır olmaları gerektiğini kaydetti.

Etiketler: Stoltenberg, Türkiye
Okunma Sayısı: 2024
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Gültekin

    20.5.2022 10:29:20

    Nato genel sekreteri, Türkiye'nin endişelerini, bu terörü besleyen devletlerin Nato taleplerinden önce Türkiye'nin endişelerini niçin anlamadılar da, bizi yıllarca terörle baş başa bıraktılar. Kimse Türk devletini ve milletini enayi yerine koymasın. Bunların bizi anlama süresi, işlerini görene kadar olduğunu, geçmişten unutmayalım.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı