"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suriye sınırı boyunca askeri hareketlilik

29 Haziran 2015, Pazartesi 15:57
Suriye sınır hattı boyunca Türkiye tarafında askeri hareketlilik başladı.

SINIR HATTI BOYUNCA DEVRİYE

Tüm sınır hattı boyunca güvenlik tedbirleri arttırılırken, Türk jetleri de kırmızı alarm durumuna geçti.

Gaziantep'in Karkamış ilçesi sınır hattında güvenlik önlemleri artırıldı. Alınan bilgilere göre, 5. Zırhlı Tugay Komutanlığına bağlı ekipler, Suriye sınır hattı boyunca devriye görevi yapıyor. Karkamış Sınır Kapısı çevresine ve bazı noktalara zırhlı araçlar konuşlandırıldı. Sınır hattını zaman zaman yaya olarak da kontrol eden ekipler, Suriye tarafındaki gelişmeleri yakından takip ediyor.

KİLİS'E ZIRHLI ARAÇLAR SEVK EDİLDİ

Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez kasabası ve çevresinde, muhalif gruplarla IŞİD arasındaki çatışmaların sesi zaman zaman Kilis sınır hattından da duyuluyor.

Bölgedeki güvenlik güçleri sınır hattı boyunca devriye görevini sürdürken, merkeze bağlı İnanlı ve Seve köyü sınır hattına zırhlı araçların konuşlandırıldı.

 

AA

Okunma Sayısı: 3129
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı