"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Tahşiye' davasında istenen cezalar belli oldu

28 Temmuz 2017, Cuma 14:44
"Tahşiye'' davasında firari sanık Fethullah Gülen ile aralarında Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın da bulunduğu 33 sanığın yargılandığı davada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, Karaca'nın "silahlı terör örgütü yöneticisi olmak" , "iftira" ve "sahtecilik" suçlarından 40 yıla kadar, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ve Erol Demirhan'ın da "sahtecilik" ve "terör örgütüne üye olmak" suçlarından 21 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Gülen ve Ekizoğlu'nun dosyalarının ayrılması istendi

 "Tahşiyeciler'' ile ilgili açılan davada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, sanıklar Tufan Ergüder, Ömer Köse ve Yurt Atayün'ün "terör örgütüne üye olmak", "iftira" ve "sahtecilik" suçlarından 33 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını, firari sanıklar Fethullah Gülen ile eski emniyet müdürü Mutlu Ekizoğlu'nun dosyalarının ise ayrılmasını istedi.

AA

Etiketler: tahşiyeciler, dava
Okunma Sayısı: 3348
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Muhtar

    28.7.2017 16:51:48

    Doğrular içeri,eğriler dışarı.Hukuk öldü adalete Allah rahmet eylesin

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı