"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Taraf'ın Sorumlu Yazı İşleri Müdürü'ne hapis cezası

28 Ocak 2016, Perşembe 10:19
Taraf Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Bülent Onur Şahin, yargılandığı davada 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme, Şahin’in, Mustafa Karaalioğlu hakkındaki yazı ve içeriklerinin "iftira" suçu kapsamında değerlendirileceğine hükmetti.

Mahkeme, sanığın yeniden suç işlemeyeceği kanaatine varıldığından hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını kararlaştırdı. Aynı suçtan yargılanan Hüseyin Özay’ın ise beraatine hükmedildi.

Taraf gazetesinde 4 Ağustos 2014 tarihinde yayınlanan Hüseyin Özay imzalı haberde, gazeteci yazar Mustafa Karaalioğlu hakkında “sahte sosyal medya hesaplarıyla kampanya yürüttüğü” ve "sahte hesap ile dönemin Halkbank Genel Müdürü'nden para istediği" iddiaları yer almıştı.

Okunma Sayısı: 1331
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı