"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tatvan'da çatışma: 3 PKK'lı öldürüldü

22 Haziran 2016, Çarşamba 12:16
Bitlis'in Tatvan ilçesinde polis noktasına PKK'lı teröristler tarafından roket ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıyla birlikte çıkan çatışmada 3 terörist ölü olarak ele geçirilirken, çevreden geçmekte olan 3 kişi de yaralandı.

Tatvan-Van karayolu üzerindeki Çağlayan Mahallesi girişindeki polis kontrol noktasına bu sabah saat 10.00'da PKK'lı teröristler saldırdı. Araçla polis noktasına gelen 3 PKK'lı terörist, ilk önce polis kontrol noktasına roketatarla ateş açtı. Çevresi beton bloklarla çevrili zırhlı araçta görev yapan polislerin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Çatışmalarda çevreden geçmekte olan mahalle sakini 3 kişi de yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bölgede arama ve operasyonlar sürüyor.

DHA

Etiketler: bitlis, tatvan, çatışma
Okunma Sayısı: 3313
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı