"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TBMM yoğun gündemle açılıyor

24 Ocak 2021, Pazar 21:52
Meclis çalışmaları bu hafta kaldığı yerden devam edecek.

Salı ve Çarşamba günü liderler grup toplantıları için kürsüde olacak. Hayvan hakları düzenlemesi ve askerî mevzuatta değişiklik öngören kanun teklifleri TBMM’nin gündemine gelecek. Meclis’te yoğun mesai yeniden başlıyor. Yoğun bir çalışma temposunun ardından 27 Aralık 2020 gecesi tatile giren TBMM Genel Kurulu, çalışmalarına 1 aylık ara vermişti. Genel Kurul, 26 Ocak Salı günü itibariyle çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek. Meclis çalışmalarıyla birlikte partilerin grup toplantıları da yeniden başlıyor. Genel Kurul öncesinde HDP, MHP, CHP ve İYİ Parti liderleri grup toplantılarında partililere hitap edecek. Çarşamba günü ise Tayyip Erdoğan AKP Grup Toplantısı’nda partililere seslenecek.

Okunma Sayısı: 1104
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı