"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tekirdağ’da eğitim uçağı düştü: 2 ölü

17 Ağustos 2016, Çarşamba 13:20
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinden havalanan Tarkim Uçuş Okulu'na bağlı Tecnam P2006T tipi çift motorlu eğitim uçağı, Ergene İlçesi’ne bağlı Ahimehmet Köyü yakınlarında teknik rıza nedeniyle tarlaya düştü. Kaza eğitmen pilot Yusuf Akşahin ve öğrenci Alper Oran can verdi.

Tarkim Uçuş Okulu'na bağlı Tecnam P2006T tipi çift motorlu 4 kişilik uçak, öğle saatlerinde Çorlu Havalimanı'ndan öğretmen pilot ve yanındaki öğrencisiyle birlikte eğitim için havalandı. Eğitim uçağı bir süre sonra Ergene İlçesi’ne bağlı Ahimehmet Köyü yakınlarında hasat edilmiş buğday tarlasına düştü. Parçalanıp alev alan uçakta uçuş baş öğretmen pilot Yusuf Akşahin ile öğrencisi Alper Oran hayatını kaybetti.

Kazanın haber alınmasından sonra Çorlu Belediye itfaiye ekipleri uçağın düştüğü alana gelerek yangını söndürdü.

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, tarlaya düşen uçakta ölenlerinin birinin eğitmen pilot, diğerinin de öğrenci olduğunu söyledi.

DHA

Okunma Sayısı: 1600
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı