"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Terör örgütünün bölge sorumlusu 2 kişi yakalandı

12 Ekim 2014, Pazar 21:56
Suriye'de terör örgütü IŞİD mensuplarıyla girdikleri çatışmada yaralanan, terör örgütü PKK'nın bölge sorumlusu oldukları belirtilen 2 kişi, tedavi için getirildikleri Diyarbakır ve Şanlıurfa'da yakalandı.

 

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Suriye'nin Kobani (Ayn el Arap) kentinde terör örgütü IŞİD mensuplarına karşı PYD-YPG saflarında girdikleri çatışmalarda yaralanan terör örgütü PKK üyesi 2 kişinin tedavi amaçlı Türkiye'ye getirildiği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Ekipler düzenledikleri operasyonda, terör örgütünün Hakkari bölge sorumlusu "Rızgar" kod adlı Selman Ateş'i Diyarbakır'da, Diyarbakır bölge sorumlusu "Sofi" kod adlı bir diğer kişiyi ise Şanlıurfa'da yakaladı.

"Rızgar" kod adlı Selman Ateş'in 2009 yılından bu yana terör örgütü PKK adına kırsalda silahlı faaliyet gösterdiği belirtildi.

Etiketler: terörist, suriye, yakalanma
Okunma Sayısı: 953
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı