"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Teröristlerin kazdığı dev hendek kapatıldı

29 Mart 2016, Salı 10:34
Hakkari, Yüksekova'da güvenlik güçleri, PKK'ya yönelik 'Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle' operasyonunu sürdürüyor.

Operasyonda bugüne kadar 83 PKK'lı etkisiz hale getirilirken 91 el yapımı patlayıcı imha edildi. Bir sokakta tankın içine düşebileceği genişlikte bir hendek kapatılırken bu türden hendeklere bir çok sokakta rastlanıldığı belirtildi. 

Güvenlik güçleri tarafından yapılan bir aramada canlı bomba yeleği ile el yapımı patlayıcı yapımında kullanılacak çok miktarda malzeme ele geçirildi. Yoğun kar yağışı altında operasyonlara devam eden güvenlik güçleri el yapımı patlayıcı düzeneklerini tek tek tespit edilerek yerinde imha ettiği belirtildi.

DHA

Etiketler: hakkari, yüksekova, hendek
Okunma Sayısı: 1190
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı