"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Terörle yaşamaya alışmamız gerekiyor’ diyen Abdülkadir Selvi’ye tepki

14 Mart 2016, Pazartesi 09:15
Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi’nin, Ankara’nın merkezinde dün akşam meydana gelen, en az 34 kişinin öldüğü terör saldırısıyla ilgili bir ifadesi sosyal medyada tartışma oluşturdu.

“Bir süre terörle yaşamaya alışmamız gerekiyor” diyen Selvi’ye sosyal medya kullanıcıları sert tepki gösterdi.

NTV canlı yayınına katılan Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi, “Evet canımız acıyor ama bir süre terörle yaşamaya alışmamız gerekiyor” dedi. Ankara’daki patlamadan yaklaşık üç saat sonra, Facebook ve Twitter’ın yetkililer tarafından engellendiği dakikalarda gelen bu sözler sosyal medyada tepki çekti. 

Selvi, Ekşi Sözlük’te ve Twitter’da sert ifadelerle eleştirildi.

Okunma Sayısı: 1423
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı