"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

THY, İran'a gerçekleştireceği bazı uçuşları iptal etti

24 Şubat 2020, Pazartesi 18:20
Türk Hava Yolları (THY), İran'ın İsfahan, Meşhed, Şiraz ve Tebriz kentlerine düzenleyeceği seferlerini 27 Şubat'a kadar durdurma kararı aldı. Tahran seferleri ise 2’ye düşürüldü.

Türk Hava Yolları (THY), İran'da corona virüsünün etkisini artırması üzerine, bu ülkeye gerçekleştirdiği seferlerde bir dizi önlem aldı. Bu önlemler kapsamında THY, 27 Şubat'a kadar İran'ın İsfahan, Meşhed, Şiraz ve Tebriz kentlerine düzenleyeceği seferlerini iptal etti.

DÖNÜŞ SEFERLERİNDE SADECE TÜRK YOLCULAR KABUL EDİLECEK

THY, Tahran seferlerini ise 2’ye düşürme kararı aldı. Tahran'a giden uçaklarda yolcu taşınmasında bir engel bulunmazken, dönüş seferlerinde ise sadece İran'da bulunan Türk yolcular uçağa kabul edilecek.

NTV

Etiketler: THY, İran, uçuş
Okunma Sayısı: 831
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı