"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

THY uçağı Belgrad'a acil iniş yaptı

26 Mayıs 2016, Perşembe 10:56
Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Londra seferini yapan yolcu uçağı, sahipsiz cep telefonu yüzünden Belgrat Havalimanı’na acil iniş yapmak zorunda kaldı.

Edinilen bilgiye göre, THY’nin İstanbul – Londra seferini yapan TK-1979 sefer sayılı, Boeing 777-300ER tipi, TC-JII kuyruk tescilli uçağı saat 09.33’de 298 yolcusuyla Yeşilköy Havalimanı’ndan kalkış yaptı. Uçak, Romanya Hava Sahası üzerindeyken kabin içerisinde sahipsiz bir cep telefonu bulundu. Kabin memurları durumu kaptan pilota bildirirken uçak Belgrad’a doğru dönerek alçalmaya başladı. Uçağın kaptan pilotu Belgrad Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi’yle irtibata geçerek acil iniş için izin istedi. Uçak havalimanına sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirirken, polis ekipleri uçağın kabin ve kargo bölümünde aramalara başladı.

DHA

Etiketler: belgrad, thy, acil iniş
Okunma Sayısı: 1418
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı