"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

THY uçağı zorunlu iniş yaptı

24 Haziran 2016, Cuma 10:44
Türk Hava Yolları'nın New York-İstanbul seferini yapan uçağında bir yolcu rahatsızlanınca, uçak Kanada'nın Halifax kentine zorunlu olarak indi.

Alınan bilgiye göre ABD'nin New York kentinden Yeşilköy Havalimanı'na hareket eden THY'ye ait tarifeli uçaktaki bir yolcu rahatsızlandı. Kabin ekipleri durumu kaptan pilota bildirdi. Kule ile bağlantıya geçen kaptan pilot, Kanada'nın Halifax kentine inmek için izin istedi. Gerekli izinlerinin alınmasının ardından uçak, Halifax Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı.

Uçaktan indirilen yolcuya, sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. THY uçağı, diğer yolcularıyla İstanbul'a hareket etti.

DHA

Etiketler: thy, acil iniş
Okunma Sayısı: 1340
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı