"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Times: Erdoğan, oylarını almak için 2.7 milyon Suriyeliye vatandaşlık öneriyor

04 Temmuz 2016, Pazartesi 17:46
Britanya’nın köklü gazetelerinden Times, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Suriyeli sığınmacılara vatandaşlık verileceği yönündeki sözlerini şöyle değerlendirdi: “Erdoğan oylarını satın almak için 2.7 milyon Suriyeliye vatandaşlık öneriyor.”

Önceki gün Suriyeli sığınmacıların ağırlıklı olarak yaşadığı Kilis’teki iftar programına katılan Erdoğan, şunları söylemişti: “Kardeşlerimiz içerisinde inanıyorum ki vatandaş olmak isteyenler var. Ellerinden geleni bakanlığımızın oluşturduğu ofisle takip etmek suretiyle bu kardeşlerimize, bu yardımı, bu desteği yaparak onlara vatandaşlık imkanını vereceğiz.” 

BBC Türkçe’de yer alan habere göre Times, Suriyeli sığınmacılara Türkiye vatandaşlığı verilecek olmasıyla ilgili “Cumhurbaşkanı Erdoğan tabanını güçlendirmeye çalışıyor” yorumunu yaptı ve bugüne dek biri başarılı üniversite öğrencisi, diğeriyse genç bir piyanist olmak üzere yalnızca iki Suriyeliye bu hakkın verildiğini hatırlattı.

AA

Etiketler: times, suriyeli, tayyip, vatandaş
Okunma Sayısı: 2176
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı