"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TSK, Kuzey Irak'taki PKK hedeflerini vurdu

19 Mart 2016, Cumartesi 14:12
Türk Hava Kuvvetleri tarafından Cuma akşamı ve Cumartesi sabahı Kuzey Irak'taki PKK hedeflerine hava harekâtı düzenlendi. Operasyonlara toplam 30 uçak katıldı.

Türk Hava Kuvvetleri tarafından Cuma akşamı Kuzey Irak'taki Sinat, Haftanin/Gara bölgelerinde yapılan keşifler neticesinde, PKK hedeflerine hava harekâtı düzenlendi. Cumartesi sabahı ise Kuzey Irak'taki Hakurk bölgesinde tespit edilen PKK hedeflerine de hava harekatı düzenlendi. Her iki hava harekatına F-16, F-4 2020 ve havadan ikmal uçağının dahil olduğu 30 uçağın katıldığı öğrenildi.

Dün akşam saat 20.40- 22.00 saatleri arasında Kuzey Irak'ta yapılan keşifler neticesinde, Sinat, Haftanin/ Gara bölgelerinde tespit edilen PKK'ya ait mühimmat deposu, korugan ve sığınaklara F-16, F-4 2020 ve havadan ikmal uçağının dahil olduğu 20 uçakla hava harekatı düzenlendi. PKK'ya ait hedeflerin tam isabetle imha edildiği belirtildi.

Bu sabah saat 06.50- 07.40 saatleri arasında yine Kuzey Irak'taki Hakurk bölgesinde tespit edilen PKK'ya ait hedeflere F-16, F-4 2020 ve havadan ikmal uçağının dahil olduğu 10 uçakla hava harekatı düzenlendi, tespit edilen hedefler tam isabetle imha edildiği belirtildi.

DHA

Etiketler: tsk, uçak, kuzey ırak, pkk, hakurk
Okunma Sayısı: 1232
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı