"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türk Telekom, 198 çalışanının iş akdini sonlandırdı

22 Temmuz 2016, Cuma 15:55
Türk Telekom, darbe girişimi sonrasında 198 şirket çalışanının iş akitlerinin sonlandırılmasına karar verdi.

Türk Telekom açıklamasında, şirketin, demokrasiye katkı yolunda  üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiği, her türlü desteği verdiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Güvenlik kuvvetleri ile iş birliği içinde, ülkemizin ve şirketimizin  güvenliği ve çıkarlarına ters düşecek her türlü tutum ve davranışı değerlendirerek gerekli adımları atıyoruz. Bu kapsamda bugüne dek 198 şirket  çalışanın iş akitlerinin sonlandırılmasına karar verilmiştir."

Etiketler: türk telekom
Okunma Sayısı: 1336
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı