"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Türkiye nereye?' sorusuna cevap aranacak

04 Şubat 2016, Perşembe 14:56
Yüzleşme Derneği “Türkiye Nereye?”üst başlığıyla medya,düşünce ve ifade özgürlüğü, hukuk ve adalet, Kürt sorunu, din ve inanç özgürlüğü gibi alt başlıkları bulunan bir panel-forum düzenliyor.

7 Şubat 2016 Pazar günü İstanbul Taksim Hill Oteli Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan etkinliğe kendi alanında uzman hukukçu, akademisyen ve gazeteciler panelist olarak katılacak. Saat 11.30’da başlayacak olan etkinlik iki oturum şeklinde saat 17.00’ye kadar sürecek. Açık ve ücretsiz olacak etkinlikte yapılan sunumlar Yüzleşme Derneği tarafından raporlaştırılarak hazırlanan rapor ilgili kurumlara yollanacak. Etkinlikte ülkemizin demokratikleşme sorunları masaya yatırılacak mevcut durum ve sorunlarımız ile çözüm yolları üzerinde durulacak.

Moderatörlüğünü Alev Karaduman ve Sibel Yerdeniz'in yapacakları foruma katılacak panelistler şöyle: Cafer Solgun (Gazeteci-yazar), Erdal Doğan (Hukukçu), Ferhat Kentel (Sosyolog / Şehir Ünv. Öğretim Üyesi), Hacer Foggo (Yazar, aktivist), Hanım Büşra Erdal (Gazeteci-yazar), İştar Gözaydın (Gediz Ünv. Öğretim Üyesi), Levent Gültekin (Gazeteci-yazar), Maya Arakon (Süleyman Şah Ünv. Öğretim Üyesi), Turgay Oğur (Gazeteci-yazar), Said Sefa (Gazeteci), Yavuz Baydar (Gazeteci-yazar)

Ekrem Özden / İstanbul
[email protected]
EkremOzden86

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1739
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı