"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Türkiye'nin yanındayız'

15 Şubat 2018, Perşembe 13:04
ABD Savunma Bakanı James Mattis, ABD'nin PKK ve diğer terör tehditleriyle mücadelesinde Türkiye'nin yanında olmaya devam edeceğini kaydetti.

ABD Savunma Bakanlığından (Pentagon) yapılan açıklamada, Mattis ile Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'nin ABD ve Türkiye arasındaki uzun süredir devam eden savunma ilişkilerinin yeniden teyit edilmesi için Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamında bir araya geldikleri belirtildi.

Görüşmede Mattis'in, Türkiye'nin terör örgütü DEAŞ ile mücadeleye ve küresel güvenliğe yaptığı katkılarından dolayı Canikli'ye teşekkür ettiği bildirildi.

Türkiye'ye yönelik tehditlerin farkında olduklarını vurgulayan Mattis, ABD'nin PKK ve diğer terör tehditleriyle mücadelesinde Türkiye'nin yanında olmaya devam edeceğini yineledi.

Açıklamada, Mattis ve Canikli'nin ikili savunma faaliyetleri ve müzakerelerini devam ettirme ve savunma iş birliğini daha da güçlendirme konusunda anlaşmaya vardıkları kaydedildi.

AA

Etiketler: abd, mattis, canikli
Okunma Sayısı: 1641
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı