"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye'ye sınır Kamışlı'da askeri jet hareketliliği

31 Ocak 2016, Pazar 18:13
Mardin’in Nusaybin ilçesine 500 metre mesafedeki Suriye’nin Kamışlı kentindeki havalimanına Rus askerlerin varlığı medyaya yansıdığından bu yana, şehrin semalarında sık sık savaş jetleri uçuyor.

Kamışlı'daki yerel kaynaklara göre Rus askerleri havalimanında. Havalimanına daha önce haftada 1 yolcu uçağı uğrarken, son günlerde sık sık kargo uçakları ve jetlerin meskeni olan havalimanında uçakların, günde 5 defa kalkış ve iniş hareketliği yaşandığı öğrenildi. Son olarak dün Kamışlı kentindeki havalimanından kalkan bir jet hemen hemen sınırın sıfır noktası yakınına gelerek 3 defa kent üzerinden uçarak dönüş yaptıktan sonra alçak uçuşta havalimanına doğru gittiği görüldü. Ayrıca, son bir ayda jet hareketliliği başladığı öğrenildi.

Etiketler: kamışlı, jet, suriye
Okunma Sayısı: 1651
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı