"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TÜYAP'tayız, standımıza bekliyoruz

07 Kasım 2015, Cumartesi 17:01
34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 7 Kasım'da başlıyor. Türkiye neşriyatının kilometre taşlarından Yeni Asya Neşriyat da 7 Kasım- 15 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan ve ziyaretçi sayısı itibariyle Avrupa'da ilk sırada yer alan fuarda yerini alacak...

Kitapseverlerin heyecanla beklediği 34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 7 Kasım Cumartesi günü kapılarını açıyor. TÜYAP Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak fuar, 15 Kasım'a kadar açık olacak.

Her yıl sonbaharla birlikte kitapseverlerin heyecanla beklediği en büyük kitap fuarına sayılı günler kaldı. TÜYAP'ta düzenlenecek olan 34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, Cumartesi günü okuyuculara kapılarını açacak.

Ziyaretçi sayısı itibariyle Avrupa'da ilk sırada yer alan fuarda, yerli ve yabancı 600'ün üzerinde yayınevi, kitapsever ile sektör temsilcisi bir araya gelecek.

Standımıza Bekliyoruz

Yeni Asya Neşriyat da 7 Kasım- 15 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan 34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda yerini alacak.

Kıymetli okuyucularımızı birbirinden değerli yazarlarımızın katılımıyla gerçekleşecek imza günlerine davet ediyoruz. 

34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 7 Kasım'da başlıyor

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/34-uluslararasi-istanbul-kitap-fuari-7-kasim-da-basliyor_366876

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 4116
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı