"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“Üniversitede olsaydım ben de atılırdım!”

30 Ekim 2016, Pazar
Darbe girişiminin ardından, Gülen hareketine yönelik artan operasyonlar kapsamında gözaltına alınan ya da kamudan ihraç edilenlere isnat edilen suçlamaların delili olarak Bank Asya’da yaptıkları işlemler de gösteriliyor.

Öyle ki, darbe girişiminin gerçekleştirildiği 15 Temmuz’dan bir gün önce televizyonda ‘darbe’ye ilişkin sübliminal mesajlar verdiği iddiasıyla gözaltına alınarak tutuklanan Ahmet ve Mehmet Altan kardeşlerin evlerinde yapılan aramalarda, Bank Asya’ya ait kartlar da delil olarak ‘ele geçirilmişti.’ Diken Haber de Kayseri’de Bank Asya’ya 5 bin lira para yatıran bir yurttaşın, trafik polisi olarak görev yapan kocasının bu sebeple meslekten ihraç edildiğine ilişkin iddiasını haberleştirmişti.

15 Temmuz darbe girişimin ardından kamuda yapılan ihraçlarda delil olarak öne sürülen ‘Bank Asya’ işlemleri sebebiyle binlerce insan bir gecede işinden edilmişti. 

AKP’li Selçuk Özdağ’ın ‘bir itirafta bulunayım’ diyerek kurduğu cümleler duyanları şok etti.  Özdağ; “Bank Asya’dan ben de kredi çektim. Eğer ben profesör olsaydım üniversitede, şimdi atılmış olacaktım, kriter buysa. Lütfen hassasiyet gösterelim” diye konuştu.

 

‘Bir itirafta bulunayım’

“Bir itirafta bulunayım” diyen Özdağ, şu ifadeleri kullandı: “Ben milletvekili olduğum zaman 120 bin lira kredi çekecektim. Milletvekillerine en ucuz 0,9’la Bank Asya veriyordu, Bank Asya’dan çektim. Dört yıl sonra ödedim. Eğer ben profesör olsaydım üniversitede, şimdi atılmış olacaktım, kriter buysa. Lütfen hassasiyet gösterelim.” Cumhuriyet’ye yer alan habere göre Özdağ, ‘ByLock’ kullandığı için gözaltına alınan bir emekli büyükelçinin de savcıya, “Ne örgütü? Ben masonum, biz masonlar üç senedir ByLock’la haberleşiriz” dediğini iddia etti.

Okunma Sayısı: 5452
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Masum

    30.10.2016 14:26:49

    Aynen öyle benim esimde 2013de sırf faizsiz banka tercihinden dolayı kullandigimiz ev kredisinden ihraç edildi hakkimiZ kimseye helal değil terörist ilan edildik ama hala borcu tahsil ediyorlar eşim iş bulamadı ben bir fabrikada hiç de insanı olmayan koşullarda çalışıyorum bunada sukur ama böyle geçen her günümüzün hesabını rabbim en çetin şekilde her iki tarafta sorsun

  • HÜSEYİN İLHAN

    30.10.2016 10:17:07

    Sn.ÖZDAĞ bu suallerive hakikatleri siz 'MAĞDUR EDEBİYATI YAPMAYIN,diyen kafaya tevcih edin.Ha arada bir dürtün ki gaflet,dalalet uykusundan uyansın.

  • Fatıma

    30.10.2016 03:00:32

    Hiç geri adım atacak gibi durmuyorlar hatta "ne mağduru bunlar mı mağdur"diyerek görmezlikten geliyorlar. Her şey o kadar planlı işliyor ki cumhurbaşkanı baktı bu hukuksuzlukları davutoğlu'yla yürütemeyecek ne yaptı söylediklerini harfiyen yerine getirecek Binalisini getirdi. Allah 'ım her gün "ah" ediyorum. Ne olur feryadımızı duy,zalimin zulmüne"dur" de.

  • Tam ülkemize layık bi aciklama!

    30.10.2016 00:43:24

    Hukuk değilde bir guguk devleti olduğumuzun itirafıdır. Bir de iktidar partisi üyesi... Siz bırakın ihraç edilenleri hesap gününde ne yapacaksiniz? Ne cevap vereceksiniz? Hepimiz onu bir dusunelim. Ben çalışmalarım nedeniyle bu sene yılın doktoru adayiydim. Simdi ise teror orgutu uyeliginden ihrac edildim. Gülsem mi, aglasam mı? Allah (cc) ahirette ağlatmasın, güldürsün mağdurlari. Artık bu mağduriyetlere yol açanların da akıllarını baslarina getirsin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı