"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Uzmanlar çöken çatıyla ilgili inceleme yapacak

01 Ocak 2015, Perşembe 11:30
Sakarya Üniversitesi'nde (SAÜ) kar nedeniyle çatısı çöken Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda oluşan hasarın boyutu günün aydınlanmasıyla ortaya çıktı.

SAÜ Esentepe Kampüsü'nde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu binasının spor salonu bölümünün çatısı dün saat 16.40 sularında kar yükünü taşıyamayarak çökmüştü. Okulun kapalı olduğu esnada meydana gelen çökmenin ardından AFAD ve itfaiye ekipleri, tedbir amacıyla içerde arama yapmıştı. 

Üniversiteden ve başka üniversitelerden oluşturulan uzman bilirkişi heyeti, 1999 yılında yapılan uzay çatının çökme nedeni ile ilgili inceleme yapacak.

Etiketler: saü, çatı, inceleme
Okunma Sayısı: 1111
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı