"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'VIP dinleme' soruşturmasında önemli gelişme

16 Mart 2016, Çarşamba 11:16
Bazı iş adamlarıyla gazetecilerin dinlenilmesi ve takip edilmesine ilişkin yürütülen "VIP dinleme" soruşturması kapsamında gözaltına alınan 21 şüpheliden 19'u tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, bazı iş adamları ile gazetecilerin dinlenilmesi ve takip edilmesine ilişkin hakkında yürütülen "VIP dinleme" soruşturması kapsamında gözaltına alınan 21 kişiden 19'u tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen, 2007-2012 yılları arasında yapılan "yasa dışı dinlemelere" yönelik soruşturma çerçevesinde harekete geçen Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, 12 Mart'ta İstanbul merkezli 15 ilde yaptığı operasyonda gözaltına alınan 21 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüphelilerden 1'i emniyetten serbest bırakılırken 20'si sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Savcılık tarafından ifadeleri alınan 20 şüpheliden 1'i tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırken, 19'u ise tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.

AA

Okunma Sayısı: 1139
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı