"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yalova'da kesilen ağaçlar ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak

28 Kasım 2014, Cuma 10:18
Yalova'da, Tonami Meydanı'nda Karayolları 14. Bölge Müdürlüğünce yapılacak köprülü kavşak projesi kapsamında belediye ekiplerince kesilen ağaçlar, küçük parçalara ayrılıp yakacak olarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

Belediye ekipleri, proje alanında kesilen ağaçların kaldırılması çalışmalarına sabah yeniden başladı.

Çalışmalar sırasında bölgedeki trafik akışı zaman zaman tek şeritten sağlanıyor.

Kesilen ağaçlar, Çınarcık Yolu'nda bulunan Yalova Belediyesi İkmal ve Bakım Müdürlüğü depolarına götürülüyor.

Bu ağaçların, odun haline getirilip Yalova Belediyesi Umut Merkezleri aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine yakacak olarak dağıtılacağı öğrenildi.

Okunma Sayısı: 456
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Çavdari

    28.11.2014 11:05:45

    İşin ilginç tarafı bunu CHP belediyesinin yapmış olması. Gezi'de kesilen ağaçlar için ortalığı yıkıp yakanlar şimdi kuzu gibi. Umarım bu haber bu tür bir fikre set çekmek için verilmemiştir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı