"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yaşar Kemal'in sağlık durumu

20 Şubat 2015, Cuma 16:55
İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği, Yaşar Kemal'in yoğun bakım servisindeki tedavi ve bakımının 37 gündür devam ettiğini belirtti.

İstanbul Üniversitesi (İÜ) İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği, yazar Yaşar Kemal'in yoğun bakım servisindeki  tedavi ve bakımının 37 gündür devam ettiğini belirterek, yapay solunum desteği sağlanan Kemal'in, takip edilen parametrelerinin kontrol altında olduğunu bildirdi. 

Başhekimlikten yapılan açıklamada, yazar Yaşar Kemal'in yoğun bakım servisindeki tedavi ve bakımının 14 Ocak'tan bu yana 37 gündür devam ettiği hatırlatıldı.

Açıklamada, "Altta yatan nedenlere bağlı gelişmiş çoğul organ yetersizliği bulunan ve yapay solunum desteği sağlanan hastanın, takip edilen parametreleri 20 Şubat itibarıyla kontrol altındadır" denildi.

AA

Okunma Sayısı: 1221
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı