"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeşilköy Havalimanı'nda güvenlik önlemleri arttırıldı

18 Şubat 2016, Perşembe 13:39
Ankara ve Diyarbakır'da yaşanan bombalı saldırıların ardından İstanbul'daki Yeşilköy Havalimanı'nda da güvenlik önlemleri arttırıldı.

Yeşilköy Havalimanı'nın giriş noktalarında polis şüphelendiği araçları çevirerek yolcuları ve valizlerini bomba izi süren dedektörle tarıyor. Yolcuların üzerinden, avuç içinden ve el bagajından alınan numune; dedektörden geçirilerek patlayıcı kimyasalların izi tespit edilmeye çalışılıyor. Devriye görevlilerinin yanı sıra sivil polisler avuç içi bilgisayarlarla (PDA) terminale gelenlerin GBT kaydının bulunup bulunmadığını da kontrol ediyor.

Güvenliğin üst düzey uygulandığı İstanbul Yeşilköy Havalimanı'nda da polis güvenlik önlemlerini artırırken durdurulan araçlarda ve şoförlerin üzerinde aramalar da daha detaylı yapılıyor.

DHA

Okunma Sayısı: 994
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı