"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeşilköy Havalimanı'nda tatil yoğunluğu yaşandı

23 Ocak 2016, Cumartesi 10:37
Yarı yıl tatili nedeniyle Yeşilköy Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde sabah saatlerinden itibaren yoğunluk yaşandı.

Check-in işlemlerinin yapıldığı kontuar ve pasaport kontrol noktalarında yoğunluklar yaşandı. Karne hediyesi olarak tatillerinde yurt dışına giden çocuklar mutlu olduklarını söylediler.İç hatların ise boş olduğu görüldü.

DEVLET ÖDEVLERİ YASAKLAMIŞ 

Tatiline Almanya'da at binmeye gideceğini söyleyen Berfin Uslu “Karnem çok iyi geldi" dedi. Aras Ceylan ise “Derslerimin hepsi iyi Avusturya'ya kaymaya gideceğim" şeklinde konuşurken Tan Sezer; "Devlet ödevleri yasaklamış tek ödev verdiler. Avusturya'ya kaymaya gidiyoruz" diye konuştu. Derslerinin hepsinin iyi olduğunu belirten Efe Ceylan ise “Derslerim iyi en sevdiğim ders matematik. Bakanlık bu sömestrda ödev vermelerini istememiş. Avusturya'ya kaymaya gidiyorum dedi.

DHA

Okunma Sayısı: 1086
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı