"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yetiştirme yurdunda kalan çocuklar rafting yaptı

18 Mart 2015, Çarşamba 22:16
Erzurum'da yetiştirme yurdunda kalan çocuklar, Palandöken'de rafting yaptı.

Palandöken Kayak Merkezi'ndeki bir otelin pistinde düzenlenen etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Yetiştirme yurdunda kalan çocuklar, aydınlatılmış pistte gerçekleştirilen programda. üniversite öğrencileriyle halay çekip, kar üstünde rafting yaptı, kızakla kaydı. 

Atak Arama Kurtarma ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Çetin Bayram, amaçlarının yetiştirme yurdunda kalan çocuklarla üniversite öğrencisi büyüklerini bira raya getirmek olduğunu söyledi.

Son derece keyifli bir gece geçirdiklerini belirten Bayram, şunları ifade etti:

Onların rahat şekilde sosyalleşebilecekleri, paylaşımlarının olabileceği, Erzurum'da son yıllarda ön plana çıkan kar-rafting aktivitesiyle buluşturmak istedik. Hafif ayaz var ama buna rağmen herkes halinden çok memnun. Yetiştirme yurdunda kalan çocuklarımız burada kendilerini gayet iyi şekilde ifade edebiliyorlar. Ağabey ve ablaları onlara karşı çok ilgililer. Bundan sonra da bu tür aktivitelerle gençlerimizin topluma kazandırılmasını sağlamak istiyoruz.

AA

Okunma Sayısı: 1218
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı