"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yüksekova'da teslim olan 7 terörist tutuklandı

19 Nisan 2016, Salı 18:41
​Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki operasyonda güvenlik güçlerine teslim olan 7 PKK'lı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, ilçede devam eden operasyonda 15 Nisan'da Kuruköy bölgesinde güvenlik güçlerine teslim olan, aralarında bölücü terör örgütü PKK'nın elebaşılarından Cemil Bayık'ın "en güvendiği isimlerden" sözde "Güngör Mahallesi sorumlusu"nun da bulunduğu 7 teröristin Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Devlet hastanesinde sağlık kontrolünün ardından cumhuriyet savcılığına götürülen teröristler, sorgularından sonra tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. 7 terörist çıkarıldıkları mahkemece "terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı.

Teröristlerin ifadeleri sonucu Cumhuriyet Mahallesi'ndeki "cephanelik", bir teröristin gömüldüğü yer ile Esentepe Mahallesi'ndeki bir evde oluşturulan "silah tamirhanesi" ortaya çıkarılmıştı.

AA

Etiketler: terörist, teslim, yüksekova
Okunma Sayısı: 1353
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı