"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yüksekova'daki öğretmenlere idari izin

12 Mart 2016, Cumartesi 15:25
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması için yapılacak operasyon öncesi çok sayıda aile ilçeyi terk ederken, öğretmenlerin de pazartesi gününden itibaren idari izinli sayılacağı belirtildi.

PKK'lı teröristlerin Güneydoğu'da 'öz yönetim' ilan ettikleri bölgedeki ilçelerde operasyonların tamamlanmasının ardından gözler yüzlerce hendek ve barikatın bulunduğu Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne çevrildi. Zaman zaman operasyonların yapıldığı ilçede büyük operasyon yapılacağını duyan aileler ilçeden ayrılmaya devam ediyor. İlçeye sevk edilen güvenlik güçlerinin bir bölümü boşalan okullara yerleşirken, ilçede görev yapan öğretmenlerin 'idari izinli' sayılacaklarına belirtildi. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen yazıda ilçede görev yapan öğretmenlerin 14 Mart pazartesi gününden itibaren idari izinli sayılacağı belirtildi. İdari iznin kaç gün olacağı henüz belirtilmezken, günler öncesi eşyalarını memleketlerine gönderen öğretmenler hafta sonu da ilçeden ayrılmaya başladı.

DHA

Okunma Sayısı: 1377
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı