"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yunanistan'a kaçan darbeci askerlerle ilgili yeni gelişme

03 Ekim 2016, Pazartesi 15:49
Yunanistan’a 15 Temmuz sonrasında kaçak giren sekiz Türk askerinden ikisinin birinci derecede sığınma talebinin 21 Eylül’de arşive kaldırılması üzerine, bugün yeniden yetkili makamlara sunuldu.

Başvuruyu yapan avukatları Stavrula Tomara “Talepleri kabul edilirse mülakat işlemlerine devam edilecek ve sığınma taleplerinin incelenmesine geçilecek” dedi.

Bir Türk askeri için sığınma talebine olumsuz karar çıkınca Tomara yarın başvuruyu ikinci derecede yetkili makamlara sunacağını belirtti. Diğer beş Türk askerinin mülakat işlemlerinin birinci derecede tamamlandığını ve sığınma taleplerinin başka Avrupa ülkelerinde bakılmaları için yaptıkları başvuruya cevap beklediklerini ekledi.

DHA

Okunma Sayısı: 1760
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı