"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

6’lı masa seçimde 6’lı ittifak kurabilir

23 Mayıs 2022, Pazartesi 18:17
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Gaziantep mitingi sonrasında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Gazeteduvar’ın haberine göre, Babacan, “Altılı masa devam ediyor ama sizin de içerisinde bulunduğunuz ya da bulunmadığınız başka ittifak modelleri olabilir mi?” şeklindeki bir soruya, “Bizim şu ana kadar açıklayıp da kendimizi bağladığımız en önemli husus kendi ismimizle seçime gireceğimizdir. Açıkladığımız tek husus bu. Altılı masa altılı bir ittifak da oluşturabilir. İttifak harici başka bir iş birliği de olabilir. Kaldı ki seçim güvenliğiyle ilgili ortak mekanizma kurduk. Altılı masa içindeki partilerle alakalı ayrı bir iş birliği gelişirse onları da değerlendiririz. Biz kapıları kapatmış değiliz. Ama başka bir partinin listesinden seçime gireceğimiz dedikodusunu kesmemiz gerekiyordu. Hiçbir zaman öyle bir niyetimiz olmadı, çok konuşulunca da açıklayalım bitirelim dedik. Kendimiz için o kapıyı kapattık. Ama diğer kapılar açık” şeklinde cevap verdi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1029
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı