"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Adalet sarayda sağlanamaz

18 Ekim 2021, Pazartesi 17:00
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kastamonu’da katıldığı 4. olağan il kongresinde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. “Adaleti saraylarda aramaya başladık” diyen Karamollaoğlu, şunları söyledi:

“Adalet sarayları inşa ediyor. Adalet sarayda sağlanamaz. Saraylarda oturanlar, biraz sarayın keyfine kapılır; adaleti değil kendi makamlarını düşünmeye başlarlar. Ben ondan korkarım. Kimseyi şahsen itham etmek istemem. Ama adalet hakikaten sarayda aranmaz. Ama bizim, bakın her yerde adalet saraylarımız var. Devlet daireleri ihtişamlı hale geldi. Kapıdan girerken korkuyor. Yani bir adam kapıdan girerken önce düğmesini ilikliyor. Niye? Neyle karşılaşacağını bilmiyor ki. Binaya hürmet gösteriyor. İçindeki muameleyi gördüğü zamanda bin kere lânet ediyor. Siz kendi köşkünüzde otururken bunlarla hiç ilgilenmeyebilirsiniz, ama insanlarımız yaşadıkça bunun ne kadar önemli olduğunu idrak ediyor.”

Okunma Sayısı: 2277
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı