"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Aday olmadılar... Davutoğlu, Babacan, Çiçek, Kahraman...

03 Mayıs 2018, Perşembe 16:53
AKP'de 24 Haziran'daki seçimler öncesinde aday adaylığı başvurusunda bulunmayan milletvekilleri belli oldu. Buna göre 23 isim arasında İsmail Kahraman, Beşir Atalay, Ahmet Davutoğlu, Mehmet Ali Şahin, Ali Babacan ve Cemil Çiçek gibi isimler de var.

24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde AKP'den aday olmak için başvuru yapmayan milletvekillerinin listesi kesinleşti.

Aday olmayanların arasında Meclis Başkanı Kahraman, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bakanlık görevi yapmış olan milletvekilleri de bulunuyor.

Aday adaylığı başvurusunda bulunmayan isimler şöyle:

Mehmet Müezzinoğlu, Burhan Kayatürk, Ekrem Erdem, Hüseyin Samani, İsrafil Kışla, Hüseyin Şahin, Ahmet Davutoğlu, Murat Göktürk, Fatma Seniha Nükhet Hotar, Hasan Özyer, Cemalettin Kani Torun, Mehmet Ali Pulcu, İbrahim Mustafa Turhan, Recep Konuk, Coşkun Çakır, Cemil Çiçek, Mehmet Ali Şahin, Ali Babacan, Beşir Atalay, Özcan Ulupınar, Fevzi Şanverdi, Ayhan Gider, İsmail Kahraman

Okunma Sayısı: 4226
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı