"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ahmet Şık HDP’den aday adayı oldu

17 Mayıs 2018, Perşembe 18:30
Gazeteci Ahmet Şık, 3 Kasım 2019’dan 24 Haziran 2018’e çekilen genel milletvekili seçimlerinde HDP’den aday olduğunu duyurdu.

“Halkların Demokratik Partisi’nin Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş ve mücadele arkadaşlarının şahsında tutsak edilmiş tüm siyasetçiler, gazeteciler, öğrenciler ve avukat arkadaşlarımla dayanışmak için adayım” diyen Şık, “Özlediği hayat hep yarınlara ertelenmiş halkımızla birlikte bugünü kazanmak için adayım. Çocuklarımızın düşlerini gerçek kılacağımız bir hayatı çıkarmak için adayım” ifadesini kullandı. Cumhuriyet’te muhabirlik görevini yürüten Ahmet Şık’ın ilk olarak gazetesinden istifa ettiği ifade edildi. Ancak Cumhuriyet, ilerleyen saatlerde yaptığı güncellemede, söz konusu ifadeyi haberinden çıkardı.

Etiketler: ahmet şık, hdp
Okunma Sayısı: 1396
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı