"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'den Rıza Sarraf açıklaması

24 Mart 2016, Perşembe 18:05
AKP Genel Başkan Yardımcısı ve AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Rıza Sarraf'ın ABD'de tutuklanmasına ilişkin "Amerika'daki savcının bir tasarrufu. Bununla ilgili yapacağım bir değerlendirme yok benim. Türkiye'nin içiyle ilgili söylenen şeylerin hiçbir şekilde gerçekçi olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Rıza Sarraf'ın ABD'de tutuklanması hatırlatılarak söz konusu soruşturmanın Türkiye'ye uzayabileceği yönündeki yorumlar sorulan Çelik, "Amerika'daki savcının bir tasarrufu. Fakat ibretle izlediğim şudur. ABD'deki tasarruf üzerinden Türkiye'nin iç siyasetinin nasıl dizayn edileceğine, Sayın Cumhurbaşkanı'mıza ve bazı arkadaşlarımıza karşı nasıl karşıtlık üretilebileceğine dair hastalıklı bir faaliyet var. ABD'de bir savcı böyle bir tasarrufta bulunmuş. Bununla ilgili yapacağım bir değerlendirme yok benim. Türkiye'nin içiyle ilgili söylenen şeylerin hiçbir şekilde gerçekçi olduğunu düşünmüyorum. Bu olaydan da Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nın ya da AK Parti'nin herhangi bir şekilde yan yana anılması dahi söz konusu olamaz" ifadelerini kullandı. 

DHA

Okunma Sayısı: 2597
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı