"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP, Gül'ü 'sehven' davet etmemiş!

15 Ağustos 2015, Cumartesi 13:26
Eski Cumhurbaşkanı ve AKP'nin kurucularından Abdullah Gül, AKP Genel Merkezi'nde düzenlenen AKP'nin 14. Kuruluş yıldönümü programına davet edilmedi. AKP yetkilileri bu durumu "Kasıt yok, sehven" diye izah etmeye çalıştı.

Eski Cumhurbaşkanı vce AKP'nin kurucularından Abdullah Gül, AKP Genel Merkezi'nde düzenlenen AKP'nin 14. Kuruluş yıldönümü programına davet edilmedi. AKP yetkilileri bu durumu "Kasıt yok, sehven" diye izah etmeye çalıştı.

AKP kurucusu ve ilk başbakanı Abdullah Gül, AKP Genel Merkezi’nde düzenlenen AKP’nin 14. Kuruluş yıldönümü programına davet edilmedi. ‘AKP 14 Yaşında’ sloganıyla gerçekleştirilen programa AKP’ye hizmet etmiş eski milletvekilleri ve üyeler de davet edilirken sadece AKP’den istifa eden bazı isimlere davetiye gönderilmedi. Davet edilmeyen en ilginç isim ise 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül oldu.

Kuruluş töreninde AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu yaptığı konuşmada Gül’ün adını anmazken, AKP icraatlarının anlatıldığı sinevizyon gösterisinde de Gül’e yer verilmedi. Sözcü gazetesinin haberine göre AKP yetkilileri bu durumu “Kasıt yok, sehven” diye izah etmeye çalıştı.

Gül ise Twitter’dan partinin kurucusu olduğunu hatırlatan bir mesaj yayınladı. Gül mesajında, “Kurucusu olmaktan gurur duyduğum AK Parti’nin 14. kuruluş yıldönümünü tebrik ederim. AK Parti’nin bugünlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim. Erdemliler hareketi olarak başlayan AK Parti; kardeşlik, istişare, samimiyet ve vefa değerleri temelinde millete hizmet aşkıyla kurulmuştur. AK Parti’nin kuruluşundaki değerler, idealler ve vizyon ışığında ülkemize daha çok hizmetler edeceğine inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Etiketler: akp, abdullah gül, davet
Okunma Sayısı: 1528
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı