"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'li Başkan: Artık ülkemize şehit gelmeyecek

02 Kasım 2015, Pazartesi 11:09
Genel seçimin galibi AKP, İzmir'de de dün akşam sevinç gösterileri düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan partililer, meşalelerle seçim müzikleri eşliğinde halay çekip slogan attı.

AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican, yaptığı açıklamada büyük bir zafer kazanıldığını belirterek,

"Bugün büyük bir zafer yaşadık. Hepinize helal olsun. Artık karanlık tabloya son. Artık onun bunun kapısına gitmeye gerek yok. 7 Haziran seçimlerinden sonra milletimiz bize sahip çıktı. Yarın sabah yepyeni bir Türkiye'ye uyanıyoruz.

Birlik beraberliğimizi tüm dünyaya gösterdik. Çok çektik ama inandığımız davadan vazgeçmedik. Allah'a çok şükür, bize çok güzel bir lider verdi, Recep Tayyip Erdoğan. Onun çizdiği yolda bizi daha ilerilere götürecek Sayın Ahmet Davutoğlu. Bizim belimizi, boynumuzu kimse eğemez. Alnımız dik. İzmir'de bizi ikiye katlayacaklardı. Milletimiz bundan sonra daha da zenginleşecek.

Artık ülkemize şehit gelmeyecek. O şehitlerimizden Allah razı olsun, o şehitlerimiz bize büyük bir emanet bıraktı. O saz ustası var ya, millet ona bir şans verdi ama kökleri orada, kopamıyor. Bu millet onlara öyle bir tokat attı ki. Helalinden yüzde 50 ile iktidar olduk. Gelsinler, bizim kapımız onlara da açık." dedi.

Okunma Sayısı: 2252
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı