"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'li Belediye Başkanı istifa etti

10 Şubat 2015, Salı 12:59
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki bu sabah itibarıyla istifasını verdi.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye genelindeki belediye başkanları içinde adaylığına onay çıkan tek başkan olan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki bu sabah itibarıyla istifasını verdi

Kayseri’de 20 yıldır Belediye başkanlığı görevini yürüten Mehmet Özhaseki, Ak Parti genel merkezinin de onayını alarak, istisnai tek belediye başkanı olarak, AK Partiden milletvekili aday adayı oldu. Özhaseki, bugün öğle saatlerinde bir basın toplantısıyla kararını kamuoyuna duyuracak. Özhaseki’nin bu kararının ardından Kayseri Büyükşehir Belediye meclisi Cuma günü yeni başkanını seçecek. Büyükşehir Belediye başkanlığı için Mehmet Özhaseki’nin koltuğuna AK Partili Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in gelmesi bekleniyor.

Okunma Sayısı: 1514
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı