"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'li Özhaseki: Patlamanın arkasındaki örgüt bağlantısı bulundu

18 Ekim 2015, Pazar 15:33
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Ankara'da patlama olduktan sonra onlarca kişi titizlikle çalıştı. Arkasındaki örgüt bağlantısını buldular ve açıklayacaklar" dedi.

Özhaseki, Kocasinan Belediyesi tarafından Erkilet Meydanı'nda Geleneksel Kedi Bacağı Tanıtım Töreni'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'ni güvenlik konusunda şanssız bir ülke olduğuna ifade etti.

Etrafındaki ülkelerin yüz yıllık ateş çemberi içerisinde olduğunu belirten Özhaseki, şöyle devam etti:

"Avrupa'nın ortasında keyif yapan bir ülke değiliz. Şu anda çevremizde bulunan tam 7 ülke idare edilemez durumda. Bu ülkelerde patlamalar var. Orada ölümler var. İnsanlar ülkelerini terk ediyor. Bu coğrafyanın içerisinde hayatta kalabilmek, yangından etkilenmemek kolay değil. Yurt dışındaki bazı kişiler Türkiye büyümesin ve refaha ermesin istiyor. Türkiye'nin kendine sağlamış olduğu huzuru etrafındaki coğrafyada ışın salmasın isteniyor."

Özhaseki, Ankara'da yaşanan patlamayı kimin yaptığını öğrenmek için, bu saldırının kime fayda sağlayıp kime zarar verdiğine bakılmasının önemli olduğunu dile getirdi.

Hiçbir hükümetin kendi döneminde patlama olmasını istemeyeceğini vurgulayan Özhaseki, şunları kaydetti:

"Ankara'da patlama olduktan sonra onlarca kişi titizlikle çalıştı. Arkasındaki örgüt bağlantısını buldular ve açıklayacaklar. Onlarca uzman sabahlara kadar çalışıp zor buldukları, saldırıyı kimin yaptığını, eş başkan 7 dakika sonra ilan ediyor. Katil 'Devlet' diyor. Yani güvenlik güçlerimiz, polislerimiz, askerlerimiz. Bizim arkasından sürekli dua ettiğimiz o yavrularımızı katil ilan ediyor. Miting arabası geliyor, topladığı 500 kişiye diyor ki, 'HDP'ye oy verin.' Ey Allah'tan korkmazlar, ey insafsız insanlar. Sizin hangi sözünüze inanalım. Doğuya gidiyorsunuz insanları tehdit ediyorsunuz, döve döve, söve söve oy alıyorsunuz, batıya geliyorsunuz çok kibar, şık, sosyalist ayaklarına özgürlükçü kesilip eşitlikçi çağdaş insanlar gibi görüntü verip oy topluyorsunuz."

Özhaseki'nin konuşmasının ardından, katılımcılara halk arasında "kedi bacağı" olarak bilinen "pekmezli sucuk" dağıtıldı.  

AA

Okunma Sayısı: 2304
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı