"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Akşener: Erdoğan’ın masasında erken seçim planı var

04 Temmuz 2020, Cumartesi 15:30
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın masasında Ekim, Kasım aylarında erken seçim yapma planının olduğunu söyledi.

Sözcü TV’de gazeteci Nevşin Mengü’ye konuşan Akşener, “Ben Sayın Erdoğan’ın masasında bir erken seçim seçeneğinin durduğuna inanıyorum ama yapar mı bilemem? Sayın Erdoğan’ın kararına bağlı. Ekim Kasım biri bir seçimin masasında olduğuna inanıyorum ama nasıl bir karar verir bilemem. Çünkü biz tek adam rejimindeyiz, Partili Cumhurbaşkanlığı sistemi içindeyiz, bütün bakanların da Kurtulmuş’un da ifade ve itiraf ettiği gibi kabine sistemi bile yok bu ülkede. Dolayısıyla sayın Erdoğan’ın kararına bağlı. Ben uzaktan bir okuma yaptığım zaman bir seçimin masasında olduğunu ama kararı nasıl bir nasıl bir sonuç nasıl bir karar verecek konusunda bir fikrim yok” ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 3688
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı