"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Akşener: Erdoğan itiraf etti

18 Şubat 2021, Perşembe 17:30
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gara Operasyonu için yaptığı “Bu operasyonun sorumlusu başkomutan ve yürütmenin başı olan Cumhurbaşkanından, askerinden polisine, istihbaratçısına kadar Türkiye Devleti’dir” açıklamasını değerlendirdi.

Akşener, “Erdoğan, ‘sorumlu benim’ demiş, doğru. Başkomutanlar talimat verir. Siyasî irade olarak o talimatı veren Erdoğan. O da zaten itiraf etmiş, sorumluluğu almış” diye konuştu. Akşener, “Erdoğan, ‘devlet eşittir benim’ demiş. O zaman AKP Genel Başkanı olmayı bir kenara koysun, hayatında bir kere hepimizin Cumhurbaşkanı olsun, çok fayda sağlayacak” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirdi.

Ankara - Anka

Okunma Sayısı: 4357
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı