"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Atambayev, Türkiye'de rahatsızlandı!

20 Eylül 2016, Salı 11:01
Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev, BM zirvesine katılmak için İstanbul'a geldiği sırada rahatsızlandı.

Atambayev'in, İstanbul Yeşilköy Havalimanı'nda bir otelde 4 saat dinlendiği ve doktor kontrolünden geçtiği öğrenildi. Atambayev'in yerine, Dışişleri Bakanı Erlan Abdıldayev'in BM Genel Kurulu'nun 71'inci oturumuna katılacağı ve Kırgız heyetine başkanlık edeceği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'ten dün akşama doğru özel uçağı ile İstanbul Yeşilköy Havalimanı'na gelen 60 yaşındaki Atambayev, uçağının inişi sırasında göğüs ağrısı şikayetinde bulundu. Bir süre Yeşilköy Havalimanı Devlet Konukevi'nde dinlenen Atambayev daha sonra TAV Airport Hotel'e gitti. Atambayev'in uçaktan konsolosluk yetkililerinden yardım alarak indiği öğrenildi.

BM ZİRVESİ KATILIMI İPTAL EDİLDİ

İstanbul'dan Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle New York'a uçuşunu iptal eden Atambayev'in yerine, Dışişleri Bakanı Erlan Abdıldayev'in BM Genel Kurulu'nun 71'inci oturumuna katılacağı ve Kırgız heyetine başkanlık edeceği kaydedildi.

TÜRKİYE'DE TEDAVİ OLACAK

Atambayev'in, detaylı bir tıbbi muayeneden geçeceği ve bir süre doktor gözetiminde olacağı bildirildi. Bu nedenle dün gece otelden çıkarılarak Devlet Hava Meydanları (DHMİ) ambulansına bindirilen Atambayev özel uçakla Ege bölgesine gittiği öğrenildi.

DHA

Okunma Sayısı: 2596
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı