"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Müezzinoğlu açıkladı: Vahim iddia doğru çıktı

18 Mayıs 2016, Çarşamba 18:47
Bakan Müezzinoğlu:PKK'ya bilgi aktaran 4 UMKE görevlisi hukuka teslim edilmişlerdir

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Altındağ Yunus Emre Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"YANLIŞ YAPAN HER ZAMAN SÖYLEDİĞİM GİBİ MUTLAKA BEDELİNİ ÖDER" 

'Nusaybin'de 4 UMKE görevlisinin terör örgütü PKK'ya bilgi aktardığı' iddiaları ile ilgili olarak Bakan Müezzinoğlu, "İnsani, vicdani ve mesleki anlamda güzel hizmetler yapan bir ekibimiz var. Binlerle ifade edilen bir ekibin içinde bunlar olabilir. Çürük diş gibi bunlar temizlenir ve kapının önüne konur. Bu tür çürük dişleri birçok alanda olduğu gibi duyarlılıkla temizliyoruz. Yanlış yapan her zaman söylediğim gibi mutlaka bedelini öder. Bu ülkenin birlik ve beraberliğine ve ülkenin bölünmez bütünlüğüne kast eden hainler olursa tabii ki biz gereğini yapar, hukuka teslim ederiz. O arkadaşlar da hukuka teslim edilmişlerdir. Emniyetin, istihbaratın, bizim günlük takiplerimiz sonucunda. Bir yerde yanlış yapan birincide olmasa, ikincide yaptığı hata görülür. Duyarlı bir yapı bunu birincide yakalamazsa ikincide yakalar" dedi.

"774 GÜNÜN İZAH EDİLEBİLİRLİĞİ YOK" 

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşine verilen rapor ile ilgili olarak ise Bakan Müezzinoğlu, ""Bizim eğitim araştırma hastanelerimizden Selahattin Demirtaş'ın eşinin aldığı 774 gün rapor var. Çok anormal bir rapor süreci, neredeyse iki yıldan fazla rapor almış. Bu raporların 774 günün 75 günü Sağlık Bakanlığının hastanesinden alınan onda biri gibi bir kısmı. 75 günlük bir raporun izah edilebilirliği bulunabilir, 774 günün izah edilebilirliği yok. Bütün raporlar nereden, hangi hekimden, hangi süreçte alınmış, bunun üniversite ayağı var. Bunlar inceleniyor, hukuk ve savcılık devrede. En kısa zamanda sonuçlanacak" diye konuştu.

DHA

Okunma Sayısı: 2266
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı