"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Bakara Makara'ya da montaj kılıfı

13 Kasım 2014, Perşembe 13:44
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış ile gazeteci Metehan Demir'in konuşması olduğu iddia edilen tapeyle ilgili açıklama yaptı.

İnceleme sonucu çok açıkça montaj olduğunun belirlendiğini iddia eden Işık, "Bu raporda, aynı şekilde 'Bakara'nın 'Makara'sının 'M'sinin de eklendiğini tespit ettiler." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde oğlu ile yaptığı telefon konuşmasına ilişkin olarak Bakan Işık, bu ses kaydını ilk defa dinlediğinde Cumhurbaşkanını çok yakından tanıyan biri olarak hem tarz hem ses ilişkileri bakımından bunun bir montaj olduğunu hissettiğini söyledi.

Okunma Sayısı: 1768
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Asım

    13.11.2014 23:12:19

    Allah'ın kelamına dil uzatan adamın tarafında olmayı seçenler(menfaat icabı veya inanarak, farketmez): Bilin ki bunun hesabını elbet verirsiniz! Nerede olacağını O' tayin eder ama önünde sonunda verirsiniz!

  • vefa umurca

    13.11.2014 17:59:20

    ey sayın bakan; benim vergilrimle sizin beslediğiniz ve bilim milim adamı dediğiniz kişilerin bu 10 ay süren araştırmasında ki????? bulguya ne gerek vardı. onu da koklasaydın ve deseydin bu m varya!!! bu m her şey onun suçu hemen tutuklayın. bakın sayın bakan kendinizi rezil edeceğinize dünyadaki 5 merkeze gönderirsiniz, onun parasınıda ben veriyorum zaten! gönder ve sonuç alınsın türkiyenin %100 yüzü sizi desteklesin. Yemin ediyorum başta bennnn.... bukadar basit. kim oy oranını iki katına çıkaracak bir teklifi red eder.... cevap çok basit. 1) aklı olmayan 2) fikri olmayan 3) gerçeklerden korkan ( kendisi suçlu olmasa da) bozuk sistemden beslenen.4)bil fiil suçlu olan. varsa itirazınız. buyrun

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı