"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“Biz yoksak doğalgaz yok”

17 Şubat 2024, Cumartesi 17:00
AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, “Eğer AKP belediyesi bizdeyse, büyükşehir bizdeyse kılınıza zarar gelmez. Yoksa kılınıza zarar gelir. Bizim olmadığımız bir büyükşehir belediyesi doğalgazı nasıl getirecek, biz varsak doğal gaz var. Biz yoksak doğalgaz yok” dedi.

Erdoğan konuşmasının bir bölümünde, “Şu anda biz merkezi yönetimde miyiz? Bu kardeşiniz bu ülkenin Cumhurbaşkanı mı? Dolayısıyla buradan Mehmet Hilmi Güler ve ilçe belediyelerimiz seçimi kazandığı anda şunu bileceksiniz; Cumhurbaşkanı şu anda AK Partili Erdoğan, hükümet onda, dolayısıyla yerel yönetimde de aynı şekilde burada AK Partili bir Büyükşehir ve ilçe belediyeleri olduğu zaman artık Ordu’nun kılına kıl zarar gelmez. Bunu yapacağız. Önümüzdeki dönemde, Akkuş, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Ulubey’i de doğalgaza kavuşturacağız. Bizim olmadığımız bir Büyükşehir Belediyesi kusura bakmayın açık konuşuyorum, doğalgazı nasıl getirecek, biz varsak doğalgaz var, biz yoksak doğalgaz yok.” ifadelerini kullanması kamuoyu tarafından tepkiyle karşılandı.

Haber Merkezi

 

Okunma Sayısı: 1362
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Erhan

    19.2.2024 18:38:35

    Terörist, asrın katili Nedenyahu’ya herhangi bir itirazda bulunamayan insanlar, memleketi tehdit ediyorlar. hey güzelim memleket nereden nereye?

  • Erhan

    19.2.2024 18:35:51

    Madem öyle, sen de olma doğal gaz da olmasın.tehditle şantajla oy mu istenir? hizmetle oy istenir, insanları ayrıştırmayarak oy istenir, insanlara hakaret etmeyerek oy istenir, insanlara zulm etmeyerek oy istenir, hak hukuk adalete uyarak oy istenir, insanların yaşam biçimine özgürlüklerine kısıtlama getirilmeyerek oy istenir. hangi kafada bunlar ya!

  • Hüseyin İlhan

    18.2.2024 18:21:42

    Siz var oldukça YAHUDİ CESARET ÖDÜLÜ nüze layık olmanın verdiği destek ile siyonist katliam tüm islam alemine yayılacaktır.Bay RTE var oldukça ülkedeki emperyalistlerin sömrgeciliği,dini tahrip,din adına din kardeşelri arasında fitne-fesad vedessasane yıkım devam eder. Ne zaman ki bay RTE bu ülkenin idaresinden def edilir ise işte önce memleket ve sonra alemi islam ile insanlık feraha kavuşur.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı