"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu iş cadı avına döndürülüyor, sulandırılıyor

13 Ağustos 2016, Cumartesi 11:08
Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, darbe girişiminin ardından başlayan operasyonları değerlendirdi.

Türkeş, "Artık yolda arabanın amortisörü patlasa 'FETÖ'cü' yaptı diyorlar, Bu iş cadı avına döndürülüyor, sulandırılıyor" ifadelerini kullandı.

Türkeş, MHP'nin kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş'in korumalarından emekli Başkomiser Tahsin Pehlivanoğlu'nun "Türkeş'in zehirlenerek öldürüldüğünü ve bunu aileden birisinin FETÖ ile işbirliği içinde yaptığı" iddiasına tepki göstererek,"Alparslan Türkeş rahmetli olduğunda her ihtimali değerlendirdik, hiçbir bulgu kalmadı. Yapılan araştırmalarda bu tip iddialara mesnet edilebilecek hiçbir şey bulunmadı" dedi.

CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını cevaplayan Türkeş'in açıklamaları şöyle:

"Alparslan Türkeş'in zorunluluktan katıldığı, beraber görüntülendiği bir iki program vardır sadece. Bir kez İzmir'de görüşmüşlerdi. O zaman Gülen, yaşlı Türkeş'i ayağına çağırdı ki; bu İslam ahlakıyla bağdaşmayacak bir hareketti. Rahmetli Türkeş'in cenaze namazını da dönemin Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz kıldırdı. Bu kadar."

14 AĞUSTOS 

"14 Ağustos benim yeni partimin 15. kuruluş yıl dönümü, bunu kutlayacağız. Birilerinin kehanetlerine itibar etmeyi doğru bulmam. Fethullah Gülen ve camiasının bu iddialarına itibar etmiyorum. 15 Temmuz'daki tehlike yine vardır, yine olacaktır. Ama bu nasıl olur bilemem" 

Etiketler: tuğrul türkeş
Okunma Sayısı: 6705
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    13.8.2016 14:51:54

    Taaa BEN-İ ADEMDEN BERİ TÜMMM LİDERLERİN ölümünde FETÖ nün suikast çetesi işbaşındadır. La yavrum git işine her herzeyi yuttun ve yutturldun yine. Ya beni neden eleştiriyorsun. Bak 'ALDANDIIK,YANILDIIK, diye milletden ve yüce rabbimizden af diliyoruz ya. Ülen sen yine aldanırsın,yanılırsıın, Yav hele sen daha yanılmadan,aldanmadan benim yanılacağımı nasıl biliyorsun. Ya arkadaş senin KILAVUUZUN KARGA,SEN BATTIKÇA BATIYORSUN B..KA. İllede kahin olmaya gerek varmı

  • erkan

    13.8.2016 11:33:17

    İnsanlar tüm problemlerini fetö ,paralel iftirası ile çözmeye çalışacak.Hak ,hukuk, mahkeme unutulacak.Kim önce davranırsa (düelloda olduğu gibi) o kazanacak.Şimdi rahmetli Türkeşin ve rahmetli Özalın ölümüyle ilgili ortay a atılanlar bu ironi ürünü.Diğerlerini söylemey gerek yok.Kısacası bumerang gibi milletin başına çarpacak

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı